inspis

torstai 29. joulukuuta 2016

Ensimmäinen ATC-Kortti!

Moikka!

Ensimmäinen ATC- korttini on valmis. Aiheena kesä, koska kesä on lempi vuodenaikani. Harjoitus tekee mestarin vai mitä ! Olisin  kiinnostunut kuulemaan ATC- korttien maailmasta lisää, sillä tämä korttien kanssa puuhailu on hauskaa. Onkos teillä jo korttien teko hallussa, vai mikä on teille lempipuuhaa arjen keskellä? 😊 Nähdään seuraavassa kirjoituksessa!
8 kommenttia:

 1. Tykkään tästä. Rauhallinen ja hyvän värinen kortti. Sinun kannattaa katsoa toisten blogeista, ketä he seuraavat ja vierailla blogeissa katsomassa, millaisia kortteja muut tekevät. Silti kannattaa tehdä omanlaisia kortteja, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Haasteisiin voi myös osallistua.

  VastaaPoista
 2. Tulee kuuman kesäpäivän aamu mieleen, sellainen josta tietää, että kuuma tulee :). Vietetään kuitenkin kuumia kesäpäiviä odotellessa sopivan kylmä ja luminen talvi.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis aloituskortti! Haasteisiin osallistumiseen minäkin kannustan. Niistä saa hyviä, ehkä hieman erilaisia aiheita kuin itse keksisi. Tsemppiä ja iloa uusien korttien luomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi täytyypi hakea askartelu kaupoista lisää tarvikkeita! :) Hauskaa alkavaa vuotta sinulle!

   Poista
 4. No hei ja tervetuloa atc-kortteilijoidenkin joukkoon. Kiva, että tulet haasteeseeni, vielä on aikaa hyvinkin. Huomaathan, että askartelumateriaalia on ilmaistakin ympärillä vaikka kuinka, kun vain rohkenee kokeilla. Lehdet ovat hyvää materiaalia pullollaan ja kuten nyt vaikka se vanha kalenteri. Tämä on siitä kivaa puuhaa että vain mielikuvitus on rajana. Korttisi muuten on oikein hyvännäköinen, tykkään. Poiminkin osoitteesi talteen, jotta voin seurailla puuhiasi, resepteistä korttipöytään asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funchis kommentista ! Täytyy kesällä ottaa esimerkiksi luonnosta materiaalia tai vaikkapa juuri vanhoista lehdistä. Hauskaa alkavaa vuotta sinulle ja kiitos haasteesta! :)

   Poista