inspis

maanantai 9. tammikuuta 2017

Moikka!

Tein tässä taas askarteluhimoni myötä kaksi uutta atc-korttia. Voitin myös atc-kortti haasteen. En olisi uskonut vau! en ole ennen oikeestaan ollut arpaonninen, mutta oli ilo saada osallistua, ja kiitos vielä haasteesta Funchis.
Oletteko kuulleet kalenteri tuunauksesta? sain innostuksen luokkalaiseltani tähän touhuun. Tarkoituksena tuunata kalenteri oman näköiseksi. Mambin Happy Planner kalenterissa minkä tilasin tulee tarroja ja kaikkea muuta kivaa mukana. Kalenteria ei tarvitse joka vuosi vaihtaa, vaan voit ostaa ja vaihdella sivuja miten itse haluaa. Teen postauksen tulevasta ihanuudestani kunhan se tippuu postiluukustani. Laitan vielä kalenterista kuvan alas. Hauskaa viikon alkua! :)


Kalentereita monenlaisia tässä esimerkki!:)

Vintage tyttö!
"Riität sellaisena kuin olet "


5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon voitosta! Tuo kalenteri kiinnostaa, mutta en ole vielä sellaista hankkinut. Saa nähdä, hankinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maca! juu on suosittuja.Nettikaupoissa kaikki oli loppu itsekkin joutusin tilaamaan jälkitoimituksella. :)

   Poista
 2. Kauniit kortit. Tykkään erityisesti koirakortista.

  VastaaPoista
 3. Hei Inspis. Kuule, voittopaketistasi jäi nyt kaikessa tohinassa pois varsinainen kirjelappunen, olen pahoillani. Mutta paketin päällä on kyllä nimeni Eija B, joten varmaan tiedät, mikä kirje/paketti se on. Paketissa kaikenlaista pientä kivaa, toivottavasti sinulle käyttökelpoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mtn haittaa! :) kiitos simnulle ihanasta paketista.Teen posrtauksen siitä kunhan tulee. Ja kiitos koira kortti on myös minun lempparini! :)

   Poista